surmysuu surmysuusurmysuu
|
راه اندازي فست فود ، گزينه خوبي براي شروع يك كسب و كار كوچك است. همچنين روشهاي زيادي براي گسترش يك فستفود وجود دارد و الزاماً همان منوي اوليه، ملاك عمل طولاني مدت در اين كسب و كار نخواهد بود. با كمي آينده نگري ميتوانيد با اجاره محل، خريد تجهيزات فستفود و استخدام نيروي انساني لازم، فست فود خود را راهاندازي كنيد. اما راه اندازي يك فستفود، مانند هر كسب و كار ديگري، نياز به تحقيق و برنامهريزي دارد. علاوه براي اين بايد از تيمي حرفه اي براي راه اندازي فست فود بهره ببريد. در اين مطلب قصد داريم به مراحل راه اندازي فست فود بپردازيم. با ما همراه باشيد. فرايند راه اندازي فست فود و رستوران امري بسيار پيچيده است كه نيازمند تخصص هاي زير مي باشد: دانش اقتصادي : براي تهيه بيزنس پلان و استراتژي ورود به بازار شما نيازمند داشتن اطلاعات در مورد بازار، ميزان تقاضا و رقبا هستيد. براي جمع آوري اين اطلاعات شما نيازمند تجربه حضور در صنعت راه اندازي فست فود هستيد. گاها مشاهده مي شود برخي از افراد سود جو كه هيچ گونه تخصصي در اين حوزه ندارند اقدام به دادن مشاوره هاي تخصصي به سرمايه گذاران و كساني كه خواهان راه اندازي فست فود هستند مي نمايند و با توجه به خلاء هاي قانوني موجود نمي توان با اينگونه افراد برخورد نمود. جالب است بدانيد كه برخي از اين افراد حتي ديپلم ندارند و با مفاهيم اوليه حسابداري و مديريت هزينه آشنا نيستند. دكوراسيون داخلي فست فود : اين بخش ساده ترين بخش از راه اندازي فست فود است، و با توجه به اينكه خيلي از افراد در كشور ما سابقه ساخت و ساز را دارند مي توانند اين بخش را خودشان اجرا نمايند. شايان ذكر است كه تفاوت هايي بين دكوراسيون فست فود و منازل وجود دارد و در آموزش راه اندازي فست فود مي توان اين بخش را به سرمايه گذاران سپرد. آشنايي با تهيه منو فست فود و فرمولاسيون آن: كساني كه قصد راه اندازي فست فود را دارند احساس مي كنند كه اين مرحله به آموزش نيازي ندارد. و گاها برخي از افراد اعتقاد دارند كه آشپزي يكي از اعضاي خانواده آنها به اندازه اي منحصر به فرد است كه باعث جذب همگان مي گردد. ولي غافل از اينكه آشپزي در فست فود و رستوران صنعتي مي باشد و با آشپزي خانگي تفاوت هاي زيادي دارد. و از موارد مهم در راه اندازي فست فود تهيه منو و فرمولاسيون آن مي باشد. انتخاب مشاور اي حرفه اي و مسلط به ماركتينگ و بازارشناسي در حوزه راه اندازي فست فود تهيه بيزنس پلان براي راه اندازي فست فود هزينه هاي اصلي راه اندازي فست فود به شرح زير مي باشد: اجاره ملك براي راه اندازي فست فود مرحله اول: متقاضي بايد جهت اخذ مجوز به اتحاديه مربوطه مراجعه كند. مرحله دوم: درخواست خود را به صورت كتبي به اتحاديه ارائه كند. مرحله سوم: اتحاديه جواب درخواست رو حداكثر تا 15 روز به متقاضي مي دهد. مرحله چهارم: اگه اتحاديه درخواست را قبول كند، متقاضي بايد از اون تاريخ ظرف حداكثر سه ماه مدارك مورد نياز اتحاديه رو تكميل كند و به اتحاديه ارائه بدهد. اگر تجربه اي در زمينه راه اندازي فست فود و خريد تجهيزات فست فود نداريد، بهتر است تا با گروه حرفه اي در اين زمينه مشورت كنيد تا در سرمايه گذاريتان دچار شكست نشويد. چه بسا بسياري از كساني كه با سرمايه بسيار و به دليل عدم مشاوره، سرمايه خود را از دست داده اند و چه بسيارند كساني كه با سرمايه اندك و مشاوره با تيم مجرب و حرفه اي، به سود و در آمد بالايي دست يافته اند. فست فود شاپ، با همكاري متخصصان و كارشناسان خود در بخش طراحي و راه اندازي آشپزخانه هاي صنعتي كافي شاپ و فست فود و كافي شاپ و هتل ها، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما مي باشد. اين شركت با تيم فعال و با انگيزه، كسب و كار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاري خود با شركت ها و برند هاي معتبر دنيا مي باشند. تهيه لوازم آشپزخانه صنعتي را به ما بسپاريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه اندازي فست فود با ما تماس بگيريد. يا مي توانيد به سايت www.fastfoodshop.ir مراجعه نماييد.
امتیاز:
بازدید: 71
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |